Skip to main content
search

Descopera Fotona SP Dynamis.

Fotona SP Dynamis este echipat cu tehnologia laser de ultimă generație, combinând două lungimi de undă complementare (Nd:YAG & Er:YAG) pentru a oferi tratamente de înaltă performanță. Acest sistem avansat este proiectat să adreseze o gamă largă de cerințe estetice, de la rejuvenarea pielii și epilare definitivă, până la tratamente vasculare și multe altele, fără durere, cu minim de disconfort și recuperare rapidă.

Tratamente Personalizate pentru Rezultate Remarcabile

Fotona SP Dynamis permite personalizarea tratamentelor în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient. Indiferent dacă dorința este de a revitaliza pielea, de a trata imperfecțiunile superficiale sau de a obține un aspect mai tânăr și mai strălucitor, acest laser oferă soluții precise și eficiente, asigurând satisfacție și rezultate de lungă durată.

Avantajele Fotona SP Dynamis

1

Tehnologie Duala

Combină Nd:YAG pentru penetrarea profundă în piele și Er:YAG pentru exfolierea precisă a suprafeței, oferind o îmbunătățire semnificativă a texturii și calității pielii.
2

Versatilitate

Efectuează o gamă extinsă de tratamente estetice și chirurgicale, oferind soluții personalizate pentru o varietate de nevoi și dorințe ale pacienților.
3

Confort Maxim

Tratamentele sunt practic fără durere, cu minim de disconfort și necesită puțin timp de recuperare, permițându-vă să vă întoarceți rapid la activitățile zilnice.
4

Rezultate de Lunga Durata

Oferă îmbunătățiri vizibile și durabile, contribuind la un aspect întinerit și o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare.

Proceduri Cheie cu Fotona SP Dynamis

1

TightSculpting® - Remodelare corporala

TightSculpting® este o procedură laser duală non-invazivă pentru sculptarea corpului și strângerea pielii. Acest tratament unic folosește moduri exclusive de livrare a energiei pentru distrugerea țesutului adipos și remodelarea colagenului, oferind rezultate excepționale, sigure și eficiente. Este o alternativă non-invazivă la lipoliză, fără consumabile sau perioadă de repaus.
2

NightLase® - Terapie pentru Îmbunatatirea Somnului

NightLase® este un tratament laser non-invaziv și prietenos pentru pacienți care îmbunătățește calitatea somnului. NightLase reduce efectele apneei de somn și diminuează amplitudinea sforăitului prin intermediul unui efect de strângere blând, indus de laser, cauzat de contracția colagenului din țesutul mucoasei bucale.
3

Corectarea Acneei si a Cicatricilor Postacneice

Fotona oferă un protocol de tratament care reprezintă o soluție cuprinzătoare pentru problema acneei. Lumina laser Nd:YAG controlată precis penetrează în siguranță pielea pentru a ținti glandele sebacee hiperactive și pentru a reduce riscul de noi inflamații acneice. Pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor post-acnee, Fotona oferă un tratament laser complementar, bazat pe o procedură precisă și delicată de resurfacing a pielii cu laserul Er:YAG.
4

Fotona4D® - Lifting Facial Non-Chirurgical

Fotona4D® este o procedură inovatoare de lifting facial non-chirurgical, oferind un aspect rejuvenat tenului. Sunt reduse semnele vizibile ale îmbătrânirii iar calitatea pielii este îmbunătățită. Acest tratament reprezintă o alternativă non-invazivă și mai sigură la opțiunile anti-îmbătrânire tradiționale.
5

Tratamentul ClearSteps™ pentru Onicomicoza

ClearSteps™ este o metodă revoluționară și prietenoasă pentru tratamentul onicomicozei (ciuperca unghiei). Utilizează puterea luminii laser Nd:YAG pentru a încălzi uniform prin adâncimea unghiei și țesutul cutanat afectat, slăbind și distrugând fungii paraziți care au infectat unghiile pacientului.
6

SmoothEye® - Îmbunatatirea aspectului zonei perioculare

SmoothEye® reprezintă un tratament non-ablativ pentru strângerea pielii din zona perioculară, stimulând remodelarea colagenului și inițiind neo-colageneza pentru un aspect proaspăt și ferm al pielii din jurul ochilor. Tratamentul reduce de asemenea liniile fine și cearcăne.
7

Tratamentul Leziunilor Pigmentare

Leziunile pigmentare sunt extrem de comune, iar majoritatea sunt benigne. Laserele Q-Switched sunt recunoscute ca fiind instrumente ideale pentru eliminarea eficientă a leziunilor pigmentare benigne, cu pulsații foarte scurte de lumină intensă, selectiv absorbite de pigment.
8

Revizia Cicatricilor

Natura minim invazivă a tratamentelor pentru revizia cicatricilor cu laser înseamnă că acestea sunt bine tolerate de către pacienți, iar timpul de recuperare mai scurt permite ca impactul psihologic al tratamentelor de revizie a cicatricilor să fie realizat mult mai repede.Lungimile de undă Nd:YAG și Er:YAG sunt combinate ca parte a unui singur regim cuprinzător de tratare a cicatricilor, cu rezultate vizibile și imediate, care le depășesc pe cele ale tehnicilor tradiționale de tratare a cicatricilor bazate pe laserele convenționale. Terapiile de tratare a cicatricilor cu două lungimi de undă oferă o soluție extrem de eficientă care nu numai că abordează aspectul estetic al cicatricilor, dar ajută și la rezolvarea factorilor de complicație cu sistemul de alimentare vasculară a cicatricilor.
9

Resurfacing-ul Pielii

Dorința colectivă de a rămâne etern tineri a creat o piață enormă pentru tratamentele anti-îmbătrânire. Dezvoltările recente în tehnologia laser oferă acum o metodă de restaurare a frumuseții naturale a pielii, mai durabilă și științific dovedită, comparativ cu tratamentele tradiționale precum dermabraziunea și peelingurile chimice. Fotona SP Dynamis oferă resurfacing-ul pielii cu laser Er:YAG, permițând controlul precis, strat cu strat, al ablației, cu o afectare termică minimală a pielii.
10

Tratamente Vascularizate

Tratamentele cu laser sunt acum proceduri de rutină pentru eliminarea unei game largi de leziuni vasculare, inclusiv hemangioame și malformații vasculare precum telangiectaziile, lacurile venoase și angiomele.
11

Tratamente Endovasculare

Ratele de succes mai mari și timpul de recuperare scurt fac ca tratamentul EVLA (Ablarea Laser EndoVenoasă) cu Fotona să fie o soluție ideală, țintind energia laser Nd:YAG în interiorul unei vene, cauzând retragerea și închiderea acesteia. Venele sănătoase din jur preiau fluxul de sânge al zonei tratate, restabilind circulația normală.
12

Hiperhidroza

Tratamentul laser pentru hiperhidroza axilară reprezintă o soluție minim invazivă pentru transpirația excesivă, oferind o alternativă sigură și eficientă la tratamentele tradiționale
13

Lipoliza Laser

Lipoliza laser reprezintă o formă minim invazivă de chirurgie estetică destinată eliminării excesului de grăsime corporală. Acest proces implică utilizarea unui laser pentru a dizolva rapid grăsimea în exces din zone țintă, precum coapsele, abdomenul, brațele, gâtul și unele zone ale feței, printr-o procedură chirurgicală minoră de tip "gaură cheie".
14

Podiatria cu Laser

Fotona SP Dynamis excellează și în tratamentele podiatriei, oferind o gamă largă de indicații cu două lungimi de undă laser: Nd:YAG și Er:YAG, pentru proceduri rapide, eficiente și cu o recuperare rapidă.
15

LipLase® - Volumizarea Buzelor

LipLase® este un tratament non-invaziv pentru buze mai pline, fără injectări. Utilizează modul Fotona SMOOTH® pentru a stimula remodelarea colagenului, obținând buze mai pline și mai definite în mod natural.
16

HAIRestart® - Stimularea Non-invaziva a Cresterii Parului

Fotona HAIRestart® este o metodă eficientă de a trata tulburările de cădere a părului, concentrându-se pe stimularea foliculilor de păr inactivi pentru a promova creșterea părului. Această soluție inovatoare asigură livrarea controlată a energiei pentru confortul maxim al pacientului, stimulând regenerarea țesutului și promovând creșterea de noi foliculi de păr.
17

TensorTight™ - Intinderea Pielii cu Fotona SMOOTH®

Procedura minim invazivă TensorTight™ este deosebit de eficace pentru pielea subțire și fin ridată, întărind pielea și stimulând producția de colagen. Tratamentul este rapid, sigur și eficient, oferind o piele mai netedă și mai fermă, cu rezultate de lungă durată și fără perioadă de inactivitate.
18

OrangeLase™ - Tratamentul Non-invaziv al Celulitei

OrangeLase™ este un tratament non-invaziv inovator pentru celulită, care poate fi efectuat cu scanerele Fotona L-Runner® și T-Runner®. Întărește pielea, îi crește elasticitatea și reduce aspectul celulitei, oferind o procedură non-invazivă cu puțin timp de recuperare sau deloc.
19

VectorLift® - Liftingul Sprancenelor cu Laser Non-invaziv

VectorLift® este o soluție inovatoare pentru liftingul sprâncenelor și rejuvenarea pleoapelor superioare fără intervenții chirurgicale. Acest protocol unic în trei pași oferă o îmbunătățire a esteticii perioculare și a sprâncenelor prin ridicarea cozii sprâncenelor și întinderea pleoapelor superioare. VectorLift® oferă un echilibru optim între strângerea imediată a țesutului (contracția superficială), formarea de colagen nou (rejuvenarea pe termen lung) și utilizarea unor unde laser confortabile pentru pacient, fără efecte secundare nedorite. Acest protocol este confortabil și non-agresiv, permițând pacienților să se întoarcă imediat la rutina lor normală.

În urma unei consultații în care analizez nevoile tale individuale, putem stabili împreună planul de tratament care poate cuprinde una sau mai multe dintre terapiile de mai sus, precum și tratamente combinate dacă este cazul. Te invit să programezi o consultație completând formularul de mai jos.