Skip to main content
search

Marirea Buzelor

A avea buze pline este adesea considerat un semn de sanatate buna, frumusete si tinerete. Indiferent daca v-ati nascut cu buze subtiri sau buzele se subtiaza ca urmare a procesului natural de imbatranire, exista mai multe moduri de a le mari.

Buzele dumneavoastra au fost intotdeauna subtiri si dispar atunci cand radeti. Pe masura ce varsta inainteaza, buzele devin mai subtiri si mai putin complete. Nu va simtiti bine cu aspectul buzelor dumneavoastra. Avand buze mai pline ar ajuta la echilibrarea fetei.

Multi pacienti care se gandesc la marirea buzelor iau in considerare, de asemenea si materialele de umplutura, implanturile faciale si machiajul permanent .

lucian-popa

Proceduri conexe de augumentare a buzelor

Exista mai multe metode pentru marirea buzelor. Chirurgul va poate oferi optiuni, in functie de obiectivele dumneavoastra estetice si de perioada de timp de recuperare. Ar putea fi necesare doua sau mai multe dintre aceste proceduri pentru a obtine aspectul potrivit pentru dumneavoastra.

1

Preparate injectabile - transfer de grasime

In transferul de grasime, grasime autolog (grasimea din propriul corp) poate fi luata prin lipoaspiratie dintr-o alta zona a corpului si injectata in buze. Preparatele injectabile, poate fi necesar sa fie repetate pana cand veti obtine rezultatul dorit.
2

Preparate injectabile - umpluturi

Materiale de umplutura realizate din acte materiale biocompatibile naturale sau sintetice ca un substitut de grasime pentru a ,,infoia’’ buza. Un tratament este de obicei suficient pentru a produce rezultatul dorit. Rezultatele, cu toate acestea, pot fi temporare si necesita injectii repetate.
3

Chirurgie - dermic grefei

O metoda permanenta de augmentare a buzelor este realizata prin avansarea pe cale chirurgicala a buzei inainte, cu incizii plasate in interiorul gurii. O grefa cutanata de grasime, luata din straturile profunde ale pielii, poate fi apoi pozitionata sub mucoasa (mucoasa buzei) pentru a adauga rotunjime suplimentara.
4

Chirurgie - avansarea vermillon

Aceasta procedura presupune efectuarea unei incizii de-a lungul marginii portiunii colorate a buzelor, eliminand o fasie de piele in afara conturului si tragand apoi portiunea colorata pentru a creste suprafata buzelor.
5

Chirurgie - implant buze

Implanturile de buze pot fi introduse prin incizii mici in interiorul colturilor gurii. Exista mai multe optiuni de implanturi naturale sau sintetice disponibile. Chirurgul va discuta optiunea cea mai buna pentru dumneavoastra.
6

Chirurgie - Ridicarea buzelor

Indepartarea pielii suplimentare si ridicarea buzelor va ajuta pe cei cu pielea in vrac sau cei care au o gura in panta descendenta. Pentru a mari buza superioara, se face o incizie sub nas, iar pielea este scurtata pentru a trage in sus buzele. Alte tehnici de ridicare pot scurta buza superioara pentru a expune mai mult dantura. Pentru a ridica o gura care are colturile in jos, incizii mici sunt facute pe marginea gurii , iar pielea suplimentara este indepartata. Suturi foarte mici sunt folosite pentru aceasta procedura si se elimina 4-5 zile mai tarziu.

Ai o intrebare?