Skip to main content
search

Marirea sanilor - Implantul mamar

De asemenea, cunoscută sub numele de mamoplastie de augmentare, mărirea sânilor sau implanturi mamare.

Mărirea sânilor este o intervenție chirurgicală prin care este marită dimensiunea sânilor folosind implanturi cu gel de silicon, implanturi cu ser fiziologic sau prin transfer de grăsime. Aceste metode pot fi folosite singure sau asociate – implant mamar asociat cu transfer de grasime.
Mărirea sânilor este una dintre cele mai populare și mai frecvent efectuate proceduri de chirurgie estetica, apreciata de femeile care pun accent pe dimensiunea sânilor în expresia lor personala.

Dacă doriti sa aveti o figură mai proportionala sau mai atrăgătoare atunci când sarcina, pierderea in greutate sau imbatranirea a afectat marimea si forma sanilor sau pentru a restaura simetria în cazul în care unul dintre sani este mai mic decât celălalt.

implant-mamar

Esti o buna candidata pentru marirea sanilor?

Următoarele sunt câteva motive obișnuite pentru care ai putea dori sa iei in considerare marirea sanilor:

  • Tu crezi că sânii sunt prea mici pentru corpul tau.
  • Nu te simți satisfacuta de sine cind porti un costum de baie sau topuri stramte.
  • Hainele care se potrivesc pe soldurile tale sunt prea mari, la linia bustului.
  • Sanii tai au devenit mai mici sau mai puțin fermi după ce ai avut copii.
  • Sanii tai au devenit mai mici din cauza pierderii in greutate.
  • Unul dintre sânii este sensibil mai mic decât celălalt.
  • Dacă starea de sanatate este buna, cu o atitudine pozitivă și așteptări realiste, sunteti cel mai probabil un bun candidat pentru această procedură.

Care sunt optiunile tale?

1

Implanturile mamare umplute cu ser fiziologic

Implanturile mamare umplute cu ser fiziologic sunt umplute cu apă sărată sterilă. Ele pot fi umplută în prealabil, la o dimensiune predeterminată sau umplute în momentul intervenției chirurgicale pentru a permite modificări minore în dimensiunea implantului.
2

Preparate injectabile - umpluturi

Implanturile mamare cu gel de silicon coeziv, sunt umplute cu un gel coeziv, realizat din molecule reticulate de silicon, ceea ce il face putin mai gros dar si mai sigur in utilizare. In prezent sunt produse de toti marii producatori de implant, datorita sigurantei mai mari pe care o confera.
3

Transfer autolog de grăsime

Transferul autolog de grăsime colecteaza grăsimea prin liposuctie dintr - o zonă a corpului în care există celule grase in exces, cum ar fi coapse, abdomen si solduri. După un proces de preparare, separare si concentrare, celulele grase sunt injectate în sin. Aceasta metoda este din ce in ce mai frecvent utilizata, in prezent dindui-se tot mai multa amploare. Este o metodă mai puțin frecventă decât augmentarea cu implant mamar. Poate fi luata in discutie combinare oricaror dintre aceste optiuni de marire a sanilor si chiar cu un lifting de sân în cazul în care există o ptoza a sinilor tai.

Ai o intrebare?