Skip to main content
search

Marirea Penisului

Marirea penisului, este o procedura chirurgicala care are ca rezultat cresterea lungimii penisului, de obicei pana la 3 cm. Mai sunt si alte proceduri disponibile, care pot creste circumferinta penisului. Aceste proceduri ar putea da un sentiment de bine si creste stima de sine, atunci cand este cazul.

Daca simtiti ca penisul este foarte mic in raport cu dimensiunea corpului.  Daca v-ati castiga incredere in urma unei astfel de proceduri. Daca ati fost diagnosticat ca avand micropenis (un penis in erectie de 3 inci sau mai putin) sau boala Peyronie (curbarea anormala a penisului sau o erectie dureroasa).

lucian-popa

Proceduri conexe

Multi barbati care iau in calcul marirea penisului, de asemenea , iau in considerare si liposuctia, implanturile pectorale sau corodarea abdominala (procedura “pachetul de sase”). Unii pacienti iau in considerare o interventie chirurgicala de sporire a structurii glanulare, care largeste creasta coronara a glandului penisului.

Urmatoarele sunt cateva motive obisnuite pentru care ati putea dori sa luati in considerare marirea penisului:  considerati ca penisul este prea mic pentru cadrul corpului dumneavoastra; ati fost diagnosticat cu o afectiune care a dus la o dimensiune semnificativ mai mica a penisului ; va doriti un simt al masculinitatii si potenta sexuala.

1

Cum se efectueaza o procedura de extindere a penisului

Aproximativ o treime din penis se afla in interiorul corpului, sub osul pubian. In chirurgia alungirii, numit phalloplasty, ligamentul de deasupra penisului este eliberat, ceea ce face ca penisul sa se extinda si mai mult in afara corpului. Acest lucru se face printr-o mica incizie in zona pubiana, aceasta fiind acoperita, ulterior, de par pubian. Cu toate ca aceasta procedura va avea ca rezultat erectii care trimit in jos, acest lucru nu va interfera cu functia normala.
2

Alte proceduri

La unele persoane scrotul atasat este ridicat in sus pe arborele penisului. Deconectarea partiala a scrotului poate produce aparitia unui penis mai lung. Aceasta procedura de 20 de minute se poate face pe o baza in ambulatoriu.
3

Cresterea circumferintei penisului

Este cel mai adesea realizata prin transferul de grasime din alte zone ale corpului obtinuta prin liposuctie, si plasarea acesteia cu ajutorul unei seringi in arborele penisului. O procedura mai noua pe care unii chirurgi o folosesc este transferul de plachete bogate in plasma (PRP), preluate din propriul sange. Ambele abordari nu implica corpuri straine, si, prin urmare, nu exista probleme de respingere a tesutului. O alta metoda de a creste latimea totala a penisului se poate realiza prin plasarea sub piele a grefelor (tesut sau complex de tesuturi).
4

Cum ma pregatesc pentru o procedura de extindere a penisului?

Chirurgul dumneavoastra va va oferi instructiuni detaliate preoperatorii, va va raspunde la orice intrebare pe care o puteti avea, va fi informat in detaliu despre istoricul dumneavoastra medical, si va efectua un examen pentru a determina starea fizica inainte de interventie.
5

Perioada de recuperare dupa marirea penisului

Medicul dumneavoastra va poate instrui cu privire la o serie de exercitii de intindere pentru a asigura rezultate optime. Poate dura intre 3-6 luni pentru de a vedea rezultatele complete ale acestei interventii chirurgicale.
6

Cat dureaza rezultatele

Rezultatele phalloplasty sunt permanente. In cazul in care o liposuctie a fost realizata in jurul pubisului, cresterea ulterioara in greutate poate modifica rezultatele.

Ai o intrebare?