Skip to main content
search

Marirea Feselor

De asemenea, cunoscut sub numele de implant fesier, fese braziliene sau gluteoplastie.

Marirea de fesa este o procedura care remodeleaza si imbunatateste zona dumneavoastra gluteala, oferindu-va un profil fesier bine proportionat si inaltat. In ultimii zece ani, aceasta procedura a devenit din ce in ce mai populara in intreaga lume, fesele bine proportionate fiind adesea vazute ca un simbol al feminitatii si senzualitatii. Cele mai frecvente metode de extindere si remodelare a feselor sunt altoirea cu grasime, folosind propriul tesut gras natural, sau implanturile de fesa.

In cazul in care fesele sunt prea mici pentru cadrul corpului dumneavoastra si doriti un aspect mai echilibrat;
In cazul in care forma fesei este prea plata sau patrata, si doriti mai multe curbe si un aspect mai tineresc;
Daca pierderea in greutate sau procesul de imbatranire a lasat un aspect de fesieri cazuti sau plati;
Daca hainele si costumele de baie nu se potrivesc in mod corespunzator pe corp;

lucian-popa

Cum se efectueaza o procedura de augmentare a feselor?

Cele mai populare doua metode pentru marirea feselor sunt transferul autolog de grasime (folosind propriul tesutul gras natural), de asemenea, numit si lift de fund, si implantul fesier.

1

Transferul autolog de grasime

Aceasta procedura recolteaza grasime dintr-o zona a corpului, si se foloseste pentru a
imbunatati si remodela fesele.
- Liposuctia cu tuburi de aspiratie (canule) este utilizata pentru a elimina tesutul gras in exces din anumite zone ale corpului dumneavoastra, cum ar fi abdomen, solduri, spate sau coapse.
- Grasimea este apoi prelucrata pentru transferul de grasime.
- Aceasta este reinjectata folosind seringi conectate la canule.
- De obicei, trei incizii mici, sunt necesare pentru injectarea de grasime, dar aceste zone de incizie sunt ascunse cu usurinta de imbracaminte.
- Grasimea este altoita in straturi, la mai multe niveluri, canula se deplaseaza inainte si inapoi pentru a se asigura un depozit neted, liniar de tesut gras.
- Inciziile liposuctiei sunt inchise cu suturi.
- Se introduc drenuri, si un articol de imbracaminte de compresie este purtat.
2

Implanturile de fesa

Implanturile sunt cele mai potrivite pentru tratarea feselor plate sau slab definite, in special pentru pacientii care au limitat tesutul gras. Ele nu sunt la fel de eficiente pentru tratarea feselor lasate, care pot sa apara dupa o pierdere semnificativa in greutate.
Prin aceasta procedura , o forma de implant de silicon moale este plasat printr-o incizie ascunsa in interiorul pliului natural fesier, sau o zona de incizie alternativa poate fi utilizata. Chirurgul plastician va oferi mai multe detalii cu privire la aceste locatii de incizie in timpul consultarii.
- Implantul este pozitionat intr-un buzunar de sub muschiul fesier sau deasupra osului pelvian.
- Inciziile sunt inchise cu suturi, se introduc canale de scurgere, si un articol de imbracaminte de compresie este purtat dupa interventia chirurgicala.

Ai o intrebare?