Skip to main content
search

Este extrem de important să urmati toate instructiunile de îngrijire care va sunt recomandate. Aceasta vor include informații despre purtarea corsetului de compresie, medicatia pe care trebuie sa o administrati si orarul acesteia, conform prescriptiei, nivelul și tipul de activitate care este în siguranță. Veti primi de asemenea, instrucțiuni detaliate despre simptomele normale, pe care le poti intilni și orice semne potențiale de complicații. Este important să se înțeleagă variabilitatea senzatiilor si duratei de timp necesara pentru recuperare, care diferă de la o persoana la alta.
Pentru două până la cinci zile, se pot simti tensiune si dureri in regiunea pieptului. Pansamentele chirurgicale vor fi eliminate la 7 zile. Dusul este permis la 7 zile după operație.
Suturile externe vor fi eliminate la o săptămână. In functie de activitatea pe care o desfasori intoarcerea in activitate se poate realiza în termen de până la o săptămână. Va trebui să va abtineti de la ridicarea, tragerea sau împingerea obiectelor grele, gesturi care pot provoaca durere. Orice miscare care porduce disconfort rebuie facuta cu miscari lente.
Rezultatele interventiei chirurgicale urmeaza o perioada de adaptare care trece prin etape succesive, care se incheie la 1 an. Aprecierea rezultatelor pot fi interpretate la 6 luni de zile postoperator. In perioada primului an vor exista controale, planificate in functie de etapele de evolutie standard al cicatrizarii.

Sanii tai se pot schimba din cauza:

  •  Naşterii
  • Îmbătrânirii
  • Creșterea sau pierderea în greutate
  • Factori hormonali
  • Gravitatiei

După un număr de ani, în cazul în care deveniti mai puțin mulțumite de aspectul sanilor, puteti alege să fie supuse unei operatii de revizuire, pentru a face schimb de implanturi sau un lifting pentru a restabili forma.

Ai o intrebare? Vrei sa ne contactezi?