Skip to main content
search

Pregatirile pentru operatie dureaza 30-60 minute. Are loc interviul cu medicul
anestezist, daca acesta nu s-a desfasurat in prealabil, pregatirea si testarea substantelor folosite, repetarea planului de operatie cu echipa chirurgicala si ultimile detalii inainte de operatie. Procedura de augmentare mamara (marire a sanilor) dureaza in medie doua ore.
Medicamentatia este administrate pentru confortul dumneavoastra inainte, in timpul si dupa terminarea procedurii chirurgicale.
Anestezia generală este utilizată pentru confortul pacientei in operatia de marire a sanilor.
O aparatura complexa va fi folosita in timpul procedurii si dupa aceasta pentru
monitorizarea functiilor organismului, pentru o siguranta crescuta. După ce procedura este finalizată, te vei regasi într–o zonă de recuperare, în care se va continua monitorizarea ta îndeaproape.

Dupa operatia de marire a sanilor

Dupa ce procedura de marire a sanilor, veti avea un pansament chirurgical la nivelul sanilor, acoperit de un sutien special.
Chirurgia de augmentare a sanului determina intinderea tesuturilor si poate fi
dureros. De obicei, cea mai intensa durere este în primele 48 de ore dupa interventia chirurgicala de marire a sanilor. Durerea va scadea progresiv, în fiecare zi și sunt tratate eficient cu medicamentie pentru durere.
Sânii tăi se pot simți strânsi și sensibili la atingere, pielea se poate simti mai fierbinte si pot exista si o senzație de mâncărime. Este posibil să apară dificultăți în ridicarea brațelor.
Edemul (umflarea) va fi prezenta in primele zile, dar va dispărea repede.

Ai o intrebare? Vrei sa ne contactezi?